De juiste ondersteuning met sociale dienstverlening

Gegevens van wacht


Dokter van wacht   Apotheek van wacht

Palliatieve zorg 

Serene palliatieve zorgen op maat

Op het punt staan om van een dierbaar iemand afscheid te nemen, is hoe dan ook een erg moeilijk moment. In deze zware periode staan wij klaar met zowel medische als sociale dienstverlening. Onze missie is om de nodige steun te voorzien voor de betrokken familie zodat u waardig afscheid kunt nemen van uw dierbare naaste. 

Samenwerking

Voor het uitvoeren van palliatieve zorgen in Deurne en omgeving geloven we in een goede samenwerking met andere partners. Thuisverpleging Den Bosuil overlegt nauw met onder andere het ziekenhuis, uw huisarts en de Palliatieve Hulpverlening van Antwerpen (PHA). Alle verzorging en ondersteuning die in het ziekenhuis genoten kan worden, kan dan ook thuis geïnstalleerd worden. 

Bereikbaar

We vinden het belangrijk dat de palliatieve patiënt weet dat hij of zij op ieder moment op ons kan rekenen. Dankzij onze groep van zes verpleegkundigen zijn we dag en nacht bereikbaar op het nummer 0485/27 76 15 Op die manier kan de patiënt rustig in zijn vertrouwde omgeving verblijven tijdens deze moeilijke periode. 

Medisch

Uiteraard blijven we tot het laatste moment de nodige medische zorgen verlenen. Tijdens de palliatieve zorg nemen we bijvoorbeeld wondzorg voor onze rekening, maar evenzeer zetten we ons in voor de verzorging van de centrale katheder met het toedienen van pijnmedicatie of het plaatsen en toezicht houden op de subcutane pijnpompen/perfusie. Alles wordt in het werk gesteld om het de patiënt zo comfortabel mogelijk te maken. 

Contact

Roep onze palliatieve begeleiding in wanneer u afscheid moet nemen van een familielid of van een vriend. Ook voor wondzorgen en lichaamsverzorging kunt u bij ons terecht. U kunt op elk moment op onze diensten rekenen, wij staan klaar voor u en uw omgeving. Neem gerust contact op voor meer informatie.