• slide1
  Thuisverpleging Den Bosuil
  Meer dan vijftien jaar ervaring

  Een medische behandeling ondergaan, herstellen van een operatie
  of zo comfortabel mogelijk oud worden in eigen huis,
  doet u met de diensten van Thuisverpleging Den Bosuil
  in Deurne, Borgerhout, Wommelgem, Wijnegem en Borsbeek.
  Contacteer ons   0485 27 76 15

Onze diensten

PALLIATIEVE ZORGEN

PALLIATIEVE ZORGEN

Uw naaste rustig thuis laten afscheid nemen van het leven, dat kan met behulp van onze warme, palliatieve zorgen. Wij staan dag en nacht klaar voor u en uw omgeving en overleggen voortdurend met het ziekenhuis en de huisarts zodat alle (medische) belanghebbenden steeds op de hoogte zijn van eventuele ontwikkelingen en/of beslissingen.
WONDZORGEN

WONDZORGEN

Onze thuisverpleging uit Deurne helpt u met diverse medische ondersteuning zodat u in alle rust kunt herstellen na een operatie of bij een behandeling. Secure wondzorg is één van onze vele prioriteiten en specialiteiten.
SOCIALE DIENSTVERLENING

SOCIALE DIENSTVERLENING

Vraag bij Thuisverpleging Den Bosuil bijkomende sociale dienstverlening aan om het u thuis zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunnen onze patiënten onder andere beroep doen op kook- en poetshulp.
DIENSTEN AAN HUIS

DIENSTEN AAN HUIS

Onze medische en sociale diensten worden verder aangevuld met handige maar ook noodzakelijke oplossingen. Van het klaarleggen van uw medicatie tot het regelen van een medische pedicure, bij Thuisverpleging Den Bosuil staan we u bij van A tot Z.
LICHAAMSVERZORGING

LICHAAMSVERZORGING

Om de zelfstandigheid thuis zoveel mogelijk te bekomen, biedt Thuisverpleging Den Bosuil ook hulp bij het wassen en kleden van mensen die minder mobiel zijn. We kunnen niet alleen zorg en hulp bieden zoals dagelijkse lichaamshygiëne maar ook het dagelijks poetsen van het toilet.
CONTACT

CONTACT

Laat ons gerust langskomen om samen uw wensen te bespreken. Wij zijn erkend door de mutualiteiten en werken met het derdebetalerssysteem. Een goede en transparante communicatie met onze waardevolle klanten is wat we telkens opnieuw nastreven.

Thuisverpleging Den Bosuil: meer dan 20 jaar zorg op maat

Een medische behandeling ondergaan, herstellen van een operatie of zo comfortabel mogelijk oud worden in uw eigen huis? Dat doet u met de diensten van Thuisverpleging Den Bosuil in Deurne, Borgerhout, Wommelgem, Wijnegem en Borsbeek. Wat uw klacht ook moge zijn, Thuisverpleging Den Bosuil zorgt voor de nodige zorg op maat. Met een warm hart voor alle patiënten, met meer dan 20 jaar ervaring en met constante bijscholingen, slagen we er bij Thuisverpleging Den Bosuil moeiteloos in om de juiste aanpak te hanteren opdat uw herstel zo soepel mogelijk zou verlopen. Binnen ons team van flexibele zorgkundigen heeft iedereen zijn of haar specialisatie, en dat komt uw behandeling uiteraard ten goede.

Naast onze specialisatie in medische ondersteuning, palliatieve zorg, wondzorg en andere diensten aan huis, regelen we voor u ook sociale dienstverlening op maat. Bent u herstellende na een operatie? Wilt u gebruikmaken van het alarm voor bejaarden? Kom dan gerust aankloppen bij Thuisverpleging Den Bosuil uit Deurne. Wij helpen u graag verder. 

Sociale dienstverlening

 1. De juiste ondersteuning

  Bent u herstellende na een operatie? Wilt u gebruikmaken van het alarm voor bejaarden? Kom dan gerust aankloppen bij Thuisverpleging Den Bosuil uit Deurne.

 2. Poetshulp

  Vraag via ons uw poetshulp aan zodat u op momenten die passen voor u, uw woning kunt laten kuisen en u bijgevolg zorgeloos kunt herstellen in een nette omgeving.

 3. Kookhulp

  Om u te voorzien van gezonde en evenwichtige voeding, bieden we de mogelijkheid om beroep te doen op kookhulp. De maaltijden die u kiest, worden bij u thuis klaargemaakt.

 4. Winkelhulp

  Door middel van een winkelhulp dient u enkel aan te geven welke producten u nodig heeft en wanneer.

 5. Incontinentie

  Bij Thuisverpleging Den Bosuil kunt u vrijuit spreken over de meest precaire onderwerpen. Wij regelen bijvoorbeeld zo snel mogelijk het nodige incontinentiemateriaal zodat uw dagelijks leven comfortabel kan verlopen.

 6. Contact

  Bent u nog op zoek naar sociale dienstverlening in de ruimere omgeving van Deurne? Contacteer ons gerust om uw noden aan huis te bespreken.

Laat ons gerust langskomen om samen uw wensen te bespreken. Wij zijn erkend door de mutualiteiten en werken met het derdebetalerssysteem. Een goede en transparante communicatie met onze waardevolle klanten is wat we telkens opnieuw nastreven.

NEEM METEEN CONTACT MET ONS OP!

Contact 0485 27 76 15