De juiste ondersteuning met sociale dienstverlening

Gegevens van wacht


Dokter van wacht   Apotheek van wacht

Diensten aan huis 

Uw verpleging aan huis

Stel uw eigen diensten aan huis à la carte samen zodat u als bejaarde of als patiënt in uw eigen woning kunt blijven. Is het niet nodig om in het ziekenhuis te verblijven? Dan regelt Thuisverpleging Den Bosuil uit Deurne de meest uiteenlopende diensten bij u thuis, van hulp bij medicatie tot een medische pedicure. Niets is te veel, niets is te complex voor onze dierbare patiënten. Patiënten die we met onze service verpleegkunde verzorgen, kunnen dan ook steeds bijkomende hulpverlening aan huis aanvragen via ons. In de eerste plaats voorzien we u van onze vaste diensten zoals dagelijkse hygiëneverzorging, wondzorg, het verzorgen en controleren van diabetici of het toedienen van oogdruppels. 

Medicatie

Verder hebben we nog een aantal ondersteunende diensten zoals het helpen bij het aandoen van steunkousen of het toedienen van laxeermiddelen. Ook het klaarzetten van medicatie kan voor de zieke of de bejaarde een grote hulp betekenen. Als het nodig is, zetten we, in nauw overleg met de arts of het ziekenhuis, de medicatie klaar voor de rest van de week. 

Bijkomende diensten

Tot slot mogen onze patiënten bijkomende diensten aan ons vragen die we met plezier regelen. Om u thuis zo goed mogelijk te verzorgen, kunt u aan huis een kapster, een podoloog, een kinesist, een diëtiste of een medische pedicure laten komen. U zult zich snel weer beter voelen! 

Contact

Wenst u meer informatie over onze verpleging aan huis in Deurne en omstreken? Of zoekt u meer informatie over lichaamsverzorging of palliatieve zorgContacteer ons gerust, wij staan u met veel plezier bij!